Verzekeringen Balen

Woon je in regio Dessel en ben je op zoek naar een vertrouwenspersoon voor je verzekeringen? Iemand waarin je vertrouwen hebt en die je met ervaring en kennis van zaken voorthelpt? Dan is AB verzekeringen jouw beste keuze. Het team van Ann Breugelmans staat altijd klaar voor je en beantwoordt met plezier al je vragen.

Op zoek naar verzekeringen in Dessel

Je kiest dan best voor een makelaar in verzekeringen in de regio Dessel. Die werkt immers met verschillende verzekeraars samen en kan zo op zoek gaan naar de verzekering die qua prijs, waarborgen en voorwaarden het best aansluit bij jouw verwachtingen. AB Verzekeringen, gevestigd in hartje Dessel, is zo’n verzekeringsmakelaar.

Welke voordelen geniet je als je voor AB Verzekeringen kiest?

  • Wij gaan voor jou echt op zoek naar een verzekering die bij je past. Je krijgt een op en top persoonlijke service.
  • We zijn onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen.
  • We verdedigen je belangen, bijvoorbeeld bij een schadegeval waarbij er discussie ontstaat.
  • Je kan steeds bij ons terecht met al je vragen.
  • We beschikken over een enthousiast team dat ervaring en kennis combineert.
  • Je kan ons heel makkelijk bereiken, per telefoon, e-mail of gewoon op kantoor in Dessel.
  • Je kan bij ons terecht met al je vragen over

Verzekeringen vergelijken – Dessel

Je wil uiteraard zeker zijn dat je een kwalitatieve verzekering neemt en geen kat in een zak koopt. Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou: je hoeft je zelf niet bezig te houden met het vergelijken van verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij doen dat voor jou. En zelfs helemaal gratis. Hoe worden wij dan vergoed voor ons werk? Wel, de verzekeraar waar jij jouw verzekering uiteindelijk onderschrijft, betaalt ons als tussenpersoon een vergoeding uit.

Goedkoopste verzekeringen in Dessel?

Hoeveel je moet betalen voor je verzekeringen, hangt af van heel wat factoren. Concreet zullen per verzekeringsproduct andere criteria een rol spelen. Bij je autoverzekering is dat bijvoorbeeld het type wagen en de waarde (bij een omniumwaarborg), je leeftijd, je rijervaring, je schadeverleden, de regio waar je woont … Bij een overlijdensverzekering wordt bijvoorbeeld gekeken naar je levensstijl en gezondheidstoestand, je leeftijd, de verzekerde bedragen …

Wij gaan voor jou op zoek naar de verzekeringen die het best scoren qua prijs-kwaliteitsverhouding. Daartoe vergelijken we de voorwaarden en prijsstrategie van meerdere verzekeringsmaatschappijen. Krijg je daarom altijd de goedkoopste oplossing? Neen, zeker niet. Maar dat is ook niet echt de bedoeling. We willen dat je een kwalitatief sterke verzekering hebt tegen een zeer correcte prijs. Zo kan je op beide oren slapen.

Advies over verzekeringen in Dessel

Persoonlijk advies is waar we voor staan. We willen je aan een verzekering helpen die echt bij je past, die de risico’s afdekt die jij loopt, zodat je gerust bent. Jouw profiel is immers niet hetzelfde als dat van je buurman of collega. Daarom vinden we het belangrijk om van bij de start elkaar goed te leren kennen. We zullen je een aantal vragen stellen en jij mag uiteraard jouw verhaal vertellen. Zo krijgen we en goed beeld van je en kunnen we je echt helpen.

Heb je vragen?

Niet twijfelen. Contacteer ons en we beantwoorden ze meteen. Kom je liever langs? No problem. Maak dan een afspraak in ons kantoor in hartje Dessel.

Deel dit met uw vrienden